Om os

Kjærlund Print er en printer virksomhed, der er ejet af Christian Kjærlund. I samarbejde med LokalBrugsen på Skjoldhøjkollegiet, tilbydes der print, kopiering og scanning.

Sådan fungerer det:

Der købes et kopikort ved kassen i LokalBrugsen. På kopikortet fremgår der en startsaldo (number of pages), et brugernavn (user) og en adgangskode (pin). Når der skal printes/kopiers skal brugerinformationerne fra kopikortet bruges. For yderligere information om brugen, se siden guides

Åbningstider:

Vi følger LokalBrugsens åbningstider, som er alle ugedage fra 10 – 21. Efter klokken 18:00 kræver det chip for at komme ind i centerbygningen, hvor LokalBrugsen er placeret.

Priser:

Kopikort 20 print/kopier: 20,- kroner

Kopikort 50 print/kopier: 45,- kroner

Kopikort 100 print/kopier: 85,- kroner

Kopikort 250 print/kopier: 200,- kroner

Kopikort 1000 print/kopier: 750,- kroner

Bemærk at print/kopiering på A3 og dobbeltsidet tæller for to print

Se prisoversigt her

Scanning af dokumenter til e-mail er gratis.

Papirformater:

Vi tilbyder print / kopiering på følgende formater:

A3: 297 x 420mm (80g)

A4: 210 x 297mm (80g)

A5: 148 x 210mm (80g)

Print på karton, konvolutter eller andre papirmaterialer

Vi mulighed for at printe på papir/karton på op til 300 gram. Har du andre behov eller ønsker så kontakt os i dag, så finder vi en løsning.

Historie:

Kjærlund Print blev startet i august måned 2020 af mig, Christian Kjærlund. LokalBrugsen havde i forvejen en kopiløsning, men denne løsning understøttede kun kopiering. Der var s¨åledes ikke mulighed for at printe fra en anden enhed eller scanne dokumenter da kopimaskinen var af en ældre model. Derfor mente jeg, at det var på tide med en opdateret og forbedret løsning. Jeg havde i længere tid observeret, at der var en stor efterspørgsel blandt de lokale beboere, om mulighed for at kunne printe. Jeg besluttede mig for, at kigge på hvordan jeg kunne imødekomme denne efterspørgsel. I første omgang var tanken, at jeg ville programmere noget selv, men det vise sig at være lidt af en udfordring med min basisviden indenfor programmering. Efter lidt research fandt jeg ud af, at der allerede var eksisterende løsninger der kunne klare opgaven, da de fleste nyere MFP-maskiner har en indbygget kontostyringsfunktion.  Jeg gik derfor på udkig efter en MFP-maskine og fandt en, der var sat på auktion. Med det højeste bud på auktionen, blev jeg således den lykkelige ejer af en Konica Minolta C454 og ved hjælp af en lejet varevogn og en kammerat, fik jeg fragtet den næsten 100 kilo tunge maskine trygt hjem. Den 12 Maj 2020 kunne jeg registrere virksomheden Kjærlund Print og efter nogle møder med LokalBrugsens bestyrelse, fik vi stablet en aftale på benene og startet vores samarbejde.

Den 12 August 2020 kunne Kjærlund Print stolt servicere sin første kunde.

Her finder du Kjærlund Print

Kjærlund Print er placeret i indgangen til LokalBrugsen Skjoldhøj. LokalBrugsen er en del af Skjoldhøjkollegiet som ligger i udkanten af Aarhus. Indgangen til LokalBrugsen er gennem centerbygningen på Spobjergvej 5, 8220 Brabrand. Efter klokken 18:00 kræver det chip at komme ind i centerbygningen og dermed ind til LokalBrugsen.