Priser og produkter

Maskinen i Lokal Brugsen Skjoldhøj understøtter kopiering, print fra usb, print fra smartphone, print fra computer og scanning af dokumenter sendt til e-mail. Det er primært en selvbetjeningsløsning, som gør at vi har mulighed for at følge Lokal Brugsens Skjoldhøjs udvidet åbningstider. Er der brug for hjælp, står personalet og ejeren til rådighed.

Selvbetjeningsløsningen

For at kunne benytte selvbetjeningsløsningen, kræver det et kopikort. Der købes kopikort ved kassen i LokalBrugsen. På kopikortet fremgår der en startsaldo (number of pages), et brugernavn (user) og en adgangskode (pin). Når der skal printes/kopiers skal brugerinformationerne fra kopikortet bruges.

Vores priser:

Kopikort 20 print/kopier: 20,- kroner

Kopikort 50 print/kopier: 45,- kroner

Kopikort 100 print/kopier: 85,- kroner

Kopikort 250 print/kopier: 200,- kroner

Kopikort 1000 print/kopier: 750,- kroner

Bemærk at print/kopiering på A3 og dobbeltsidet tæller for to print.

 

På maskinen er det muligt at udskrive/kopier i følgende formater:

A3: 297 x 420mm (80g)

A4: 210 x 297mm (80g)

A5: 148 x 210mm (80g)

Maskines scanningsfunktion er gratis at benytte. Den understøtter papirformater op til A3. Det indscannet materiale bliver sendt til den indskrevet mailadresse i PDF-format. Multiscanner kan håndtere op til 160 sider i minuttet.

Diverse bestillingsopgaver

Vores kopimaskine understøtter papir op til 300 gram. Vi ejer samtidig en papirskæremaskine, lamineringsmaskine og langhæfter der understøtter op til A3 format. Derfor kan vi hjælpe med at løse mange forskellige print, kopiering og lamineringsopgaver. Har du en opgave der skal løses, så tøv ikke med at kontakte os.

Eksempler på opgaver:

Print af invitationer til konfirmation, fødselsdag, bryllup, visitkort, arbejdssedler, medlemskort, menukort, skilte, billeder, plakater, digitalisering af billeder og dokumenter.

Elevhæfter til køreskole

Her har vil hjulpet en lokal køreskole med produktion af elevhæfter.

I samarbejde med kunden blev vi enig om, at 120 gram papir var bedst egnet til opgaven. 120 gram papir giver lidt ekstra tykkelse til siderne, sammenlignet med almindeligt 80 gram papir. Hæftet er fremstillet af 4x A4 120 gram papir med dobbeltsidet print med liggende udskivning. Herefter er siderne klipset sammen og foldet på midten. Det færdige hæfte giver i alt 16 sider.

Flyers til neglesalon

Den lokale neglesalon EllyNails-art havde brug for at få øget kendskabet til virksomheden. Vi hjalp derfor virksomhedden med print af i alt 3.500 A5 flyers.

Plakater og flyers til jubilæum

I forbindelse med Skjoldhøjkollegiets 50-års jubilæumsfest, hjalp vi med at trykke plakater og flyers til at gøre reklame for jubiæumsfesten.

Flyers til malerfirma

Malerfirma Lars Sørensen er efterhånden ved at være en fast kunde. Vi har flere gange hjulpet virksomheden med at printe A5-flyers. Virksomheden udfører alt indenfor malerarbejde, renovering af flyttelejligheder og salg af maling. Har du en opgave som Lars kan hjælpe med, kan du læse mere på hjemmesiden lars-maler.dk

Skjoldhøjkollegiets event magasin

 

For at støtte op om det lokale, har vi i valgt at sponsorere juni-udgaven af Skjoldhøjkollegiets eventmagasin. Eventmagasinet er et nystartet initiativ, som har til formål at give et overblik over begivenheder og styrke det sociale liv på kollegiet.